ALKMAAR - Blijf je in verband met code ROOD gedwongen of vrijwillig thuis, dat is heel jammer, maar heb je nu wel de kans om je in te schrijven voor een leuk en sportief tennistoernooi op het gezellige tennispark van ltc De Zes Wielen aan de Hoornsevaart in Alkmaar.


Je kunt meedoen in de week van 21 augustus t/m 29 augustus in de volgende categorieën HD/DD/GD, 35+ 3-8 en 55+ 6-8. Het toernooi staat al open op toernooi.nl en de organisatie is voornemens om alles in poules in te gaan delen.

Voorheen beter bekend als, Slowmotion heeft het toernooi nu een nieuwe naam. De commissie heeft een enthousiaste doorstart gemaakt en het toernooi heeft de naam @WIECK OPEN DUBBEL 35+/55+" gekregen. Er zal voldoende entertainment, heerlijke maaltijden en op zaterdag 28 augustus ook een volledig verzorgde BBQ en drankjes aanwezig zijn.

"De enige Corona die aanwezig is zal in een flesje zitten, maar laten we evenwel a.u.b. de 1,5m regel met z’n allen respecteren", zo laat de toernooicommissie weten. "De enige toelatingseis die wij hebben is je leeftijd. Dus wordt je tennismaatje dit jaar 35, gefeliciteerd! We zien je graag op ons toernooi!"

Ga naar toernooi.nl om je aan te melden.