ALKMAAR - Over ruim anderhalve week is het zover, het gezelligste dubbel toernooi @WIECK OPEN DUBBEL 35+/55+ (21 - 29 augustus) bij ltc De Zes Wielen in Alkmaar.


Je kunt meedoen in de week van 21 augustus t/m 29 augustus in de volgende categorieën HD/DD/GD, 35+ 3-8 en 55+ 6-8. Het toernooi staat nog t/m vrijdag 13 augustus open op toernooi.nl en de organisatie is voornemens om alles in poules in te gaan delen.

Voorheen beter bekend als, Slowmotion heeft het toernooi nu een nieuwe naam. De commissie heeft een enthousiaste doorstart gemaakt en het toernooi heeft de naam @WIECK OPEN DUBBEL 35+/55+" gekregen. Er zal voldoende entertainment, heerlijke maaltijden en op vrijdag 27 augustus ook een volledig verzorgde BBQ en drankjes aanwezig zijn.

"De enige Corona die aanwezig is zal in een flesje zitten, maar laten we evenwel a.u.b. de 1,5m regel met z’n allen respecteren", zo laat de toernooicommissie weten. "De enige toelatingseis die wij hebben is je leeftijd. Dus wordt je tennismaatje dit jaar 35, gefeliciteerd! We zien je graag op ons toernooi!"

Ga naar toernooi.nl om je aan te melden en kijk op de speciale Facebookpagina Wieck Open voor meer info.