OUDORP - De zaterdagploeg van Kolping Boys zal ook komend seizoen in de 4e klasse uitkomen. In de eerste ronde van de nacompetitie ging de ploeg van trainer Roy Rowinkel met 1-3 onderuit tegen Fortuna Wormerveer.

Vooraf was al duidelijk dat het een moeilijk duel zou worden. De zaterdagselectie van de Wormerveerders telt een groot aantal spelers die op zeer hoog niveau hebben gespeeld. Toch begon Kolping Boys en kwm via een magnifieke vrije trap van Rens Langedijk op voorsprong.Op slag van rust wordt echter een handsbal door scheidsrechter Smith met een strafschop beloond voor de gasten. Bij de protesten die daarop volgen wordt er ook nog een rode kaart getoond en moet Kolping Boys verder met tien man. ondertussen schiet ran van der Vliet de strafschop onberispelijk binnen.

In ondertal blijkt de thuisploeg na de rust niet opgewassen te zijn tegen Fortuna Wormerveer dat zich door twee treffers van Gianluca Locatelli plaatst voor de volgende ronde van de nacompetitie.