KOEDIJK - Koedijk speelt ook komend seizoen in de derde klasse. De ploeg van trainer Jeroen Bommels werd in de eerste ronde van de nacompetitie uitgeschakeld door Saenden dat na een slijtageslag beter was in het nemen van strafschoppen.

In de reguliere speltijd scoorden beide ploegen eenmaal. Varisli bracht de gaetn uit Wormerveer halverwege de eerste helft op voorsprong. Een kwartier voor tijd wist Sven Koopmans met zijn doelpunt een verlenging af te dwingen.

In die verlenging kwam Koedijk niet alleen opnieuw op achterstand, door een treffer van Wijndal, maar verloor men ook aanvoerder Tom Hofkamp die zich verbaal niet onbetuigd liet en de rode kaart kreeg voorgeschoteld. Ondanks de numerieke minderheid wist Max Vinke wel de 2-2 binnen te schieten.

In de penaltyserie bleek Saenden feilloos, maar kregen Luc Wagenaar en Lars Levering de bal niet langs doelman Liklikwatil.