UTRECHT/EDE - Dit weekend had Topsport Trias met Dave Wesselink, Mark Roossien en Owen Westerhout voldoende hete ijzers in het vuur. De twee laatstgenoemden waren al in actie gekomen en wisten dus wat er ongeveer in de tank zat. Voor Wesselink was het de eerste race van het seizoen.


Op vrijdag liep Roosien de 400 meter tijdens de Track Meetings in Utrecht. De Alkmaarse sprinter liep in een sterk veld naar de vierde plaats. Hij finishte in 50.89 en wist daarmee zijn 50.42 van twee weken terug nog niet te verbeteren.

Op zaterdag liepen Dave Wesselink en Owen Westerhout tijdens de Sprint/hurdles meeting in Ede. De Heiloose Wesselink, die de 110 meter horden deed, had helaas geen enkele tegenstander. Toch liep hij een zeer sterke eerste race en finishte hij in 14.60.

Westerhout deed met 150 en 300 meter de dubbel. Op de incourante afstanden wist de Castricummer een vierde en tweede plaats af te dwingen. Vierde werd hij op de 300 in 35.77 en tweede op de 150 in 17.12. Die laatste tijd betekende tevens een AV Trias clubrecord.