ALKMAAR – De heren van AMHC deelden op de laatste speeldag de punten met VVV. Voor de dames leverde het laatste competitieduel geen punten op.

AMHC heren – VVV 2-2
De heren van AMHC hielden een punt over aan het treffen met VVV. Aan de Robonsbosweg stond er voor beide teams op de sportieve eer na niets meer op het spel. Voor rust opende Steven de Vos, op aangeven van Giel Jansen, de score. Vlak na rust kwam VVV echter op gelijke hoogte en vlak na de pauze viel ook de 1-2.

'Daarna hebben we veel kansen gecreëerd en waren wij de betere van het veld, maar niet effectief genoeg', stelde Pieter Saal. 'Gelukkig viel vlak voor tijd nog de 2-2.' Ditmaal was de de afzwaaiende Pim Schiphorst de maker.

AMHC dames – Leusden 1-4
‘De uitslag was niet helemaal een juiste afspiegeling van de wedstrijd’, vond Daniel de Vos. Halverwege keek de damesploeg van AMHC tegen een 0-1 achterstand aan terwijl het goed spel liet zien en meer kansen wist te creëren.

Vrij snel na rust verdubbelde Leusden de voorsprong. ‘We kwamen toen iets meer op gang en scoorde de 1-2 via Bibi van Zeggeren. Hierna ging het helaas bergafwaarts’, vervolgde de coach die voor het laatst als coach van AMHC op de bank zat. Het resulteerde in een 1-4 nederlaag. ‘Het is niet het resultaat wat we hadden verwacht en waar we op gehoopt hadden. Maar we hebben een mooie tweede seizoenshelft gehad en laten zien dat we kunnen hockeyen.’