ALKMAAR - Op zaterdag 8 december wordt de KPN AB Vakwerk Marathon Cup gereden op IJsbaan De Meent Bauerfeind. Deze marathonwedstrijd tussen de beste rijders van Nederland staat garant voor een groot schaatsspektakel en een gezellige avond uit. Publiek is van harte welkom! Toegangskaarten zijn verkrijgbaar bij de receptie van sportcomplex De Meent.

De 6e KPN AB Vakwerk Marathon Cup wordt zaterdagavond 8 december vanaf 17.00 uur gereden op ijsbaan De Meent Bauerfeind. Klokslag 17.00 uur start de regiotop met een spannende wedstrijd. Om 17.45 uur is De Meent het strijdtoneel van de beloften met 100 ronden. Vanaf 19.15 uur is het tijd voor 80 ronden op het strijdtoneel van de dames en om 20.30 uur klinkt het startschot voor de heren voor hun wedstrijd over 125 ronden.

Naast het schaatsspektakel zorgt Alkmaar Sport voor de nodige live entertainment met onder andere een gezellig dweilorkest. Ook is er het Open Alkmaar Kampioenschap Kaas Curlen. Kom langs en beleef dit spannende evenement vanaf de zijlijn!

Meer informatie
De Marathon Cup start zaterdag 8 december om 17.00 uur op ijsbaan De Meent. Kaarten zijn te koop bij de receptie van De Meent voor € 8,50. Voor kinderen tot en met 16 jaar, onder begeleiding van een volwassene, is de toegang gratis. IJsbaan De Meent is tijdens het evenement gesloten voor recreatieve schaatsers. Meer informatie is te vinden op de website: www.demeentalkmaar.nl.