URSEM - SV Koedijk heeft de laatste kans op een mooi uiteinde van het seizoen verspeelt, die conclusie kan worden getrokken na de bijzondere 8-3 nederlaag op bezoek bij SC Dynamo.

Ruime overwinningen komen vaker voor, maar de 8-3 eindstand is toch een verrassend resultaat. SC Dynamo was de ploeg die de drie punten in Ursem hielden. Voor SV Koedijk lijkt het seizoen klaar, gezien de achterstand van zeven punten op de nummer vier van de ranglijst.

In de eerste helft kwam SC Dynamo al op een 4-1 voorsprong. Ruud Vlaar wist de score te openen, alvorens Nevzet Durak tweemaal doel trof. De vierde treffer kwam via Mike van der Velden. Namens de bezoekers wist Remco Reinhard te scoren. Met deze ruststand leek het duel al gespeeld.

Na rust ging Dynamo verder met scoren, iets wat Koedijk ook deed. De bezoekende ploeg van coach Wouter Blokdijk deed via Remco Reinhard en Luc Wagenaar wat terug. Helaas voor hen scoorden Mike van der Velden en Bud Bakker beiden tweemaal. Ook Nevzet Durak trof doel.

Door de overwinning klimt SC Dynamo naar de derde positie, terwijl SV Koedijk verder afzakt naar de zevende plaats. Zowel degradatie als promotie zijn zo goed als zeker niet meer haalbaar waardoor het een teleurstellend seizoen is. Coach Wouter Blokdijk had ongetwijfeld mooier afscheid genomen bij de Alkmaarders, maar het zit er helaas niet in.