EGMOND AAN ZEE - Saucony en All4running hebben zich vandaag in Egmond aan Zee officieel als sponsors aan de NN Egmond Halve Marathon verbonden. Saucony, de Amerikaanse fabrikant van hoogwaardige running schoenen en -kleding, is al sinds 2016 betrokken bij het evenement. De hardloopwinkel All4running sluit als nieuwe sponsor aan en is met een Flagship Store in Alkmaar en uitgebreide webshop de ideale retailpartner. Beide partijen mogen zich de komende twee jaar co-sponsor van de NN Egmond Halve Marathon noemen. De winterklassieker met jaarlijks zo'n 18.000 hardlopers vindt plaats op zondag 8 januari 2023.

Wim Steenman, Country Manager Benelux bij Saucony, over het verlengen van de samenwerking: "Wij zijn erg opgetogen dat wij ons langer hebben kunnen verbinden aan de NN Egmond Halve Marathon. De afgelopen jaren hebben wij prettig samen kunnen werken met Le Champion en we kijken er dan ook naar uit om dit de komende jaren voort te zetten. Als hardloopmerk voelen wij ons thuis bij deze klassieker en we kijken er weer ontzettend naar uit om de strijd met de Egmondse elementen opnieuw aan te gaan!"

Tom Bellord, eigenaar van All4running, sluit zich hierbij aan. "De NN Egmond Halve Marathon en All4running passen perfect bij elkaar. Het evenement vindt plaats in onze achtertuin waar we in 2012 gestart zijn. Onze collega's in de fysieke winkels in Alkmaar, Amsterdam en Utrecht geven elke dag deskundig advies over de beste producten. Daarnaast zijn wij op het gebied van e-commerce actief in België, Duitsland, Denemarken, Zweden, Oostenrijk en Frankrijk. Deze landen betrekken wij bij onze activatie rondom dit fantastische evenement. Want zeg nou eerlijk, de afwisseling van strand, duinen en als toetje de Bloedweg mag toch niet ontbreken op de kalender van hardlopers", aldus Bellord.

Sportorganisatie Le Champion gaat met de twee partners verder bouwen aan de totaalbeleving van het hardloopevenement aan het begin van het nieuwe jaar. Jan Willem Mijderwijk, Senior Eventmanager bij Le Champion: "Samen met Saucony en All4running gaan we onze deelnemers stimuleren om het maximale uit hun sportprestatie te halen, juist tijdens de meest onstuimige omstandigheden en in de strijd tegen de elementen."

Over het evenement
De NN Egmond Halve Marathon is één van de populairste lopen van Nederland, met een roemruchte historie. De grootste aantrekkingskracht van de winterklassieker is de variatie in het parcours: eerst zware kilometers over het strand, dan een prachtig stuk door het Noordhollands Duinreservaat. De weersomstandigheden zorgen ervoor dat het verloop van het evenement ieder jaar weer anders is. Op het programma staan een halve marathon (21,1 km), kwart marathon (10,5 km) en twee Egmond Mini Marathons (1 km). De editie van 2023 vindt plaats op zondag 8 januari. Meer informatie en inschrijven: www.nnegmondhalvemarathon.nl

Over Saucony
Met meer dan 120 jaar aan ervaring en innovatie heeft Saucony met recht zijn plaats ingenomen als een van 's werelds toonaangevende hardloopbedrijven. Ontstaan vanuit prestaties, blijft Saucony de beste hardloopschoenen, wedstrijdschoenen en hardloopkleding aanbieden die hebben bijgedragen aan het vormen van wie we nu zijn.

Over All4running
We Guide Support and Motivate Runners. Hardlopers het beste advies en tevens het grootste assortiment hardloopartikelen bieden, dat is waar All4running voor staat.