ALKMAAR – Flamingo’s 64 staat weer steviger op de eerste plaats in de Vierde Klasse A. Waar Opperdoes verloor, pakte de Alkmaarders wel de volle buit. AFC’34 leed in eigen huis een zure nederlaag.

Dindua – Flamingo’s 64 0-4
Op bezoek bij Dindua boekte Flamingo’s 64 een keurige 0-4 zege. Tegen de ploeg die besloot in te zakken was het balbezit voor de Alkmaarders. ‘Je merkt dat tegenstanders zich anders opstellen tegen ons en meer inzakken’, aldus Ruben Beentjes. Halverwege ging het al met 0-2 aan de leiding. Beentjes zorgde met een schot via de paal voor de 0-1, waarna Maurice Gijzen de voorsprong verdubbelde. In de tweede helft was het spelbeeld hetzelfde. Gijzen maakte na een individuele actie de 0-3 en Beentjes schoot de 0-4 binnen.

AFC’34 – SRC 2-3
Na afloop zaten er louter gebogen koppies in de kleedkamer van AFC’34. ‘Deze nederlaag doet echt even pijn. We hebben echt negentig minuten met passie gespeeld en alleen maar aangevallen’, aldus Jeroen Slaager. Twee bevliegingen van de prima SRC spits zorgde echter al na zes minuten voor een 0-2 tussenstand. ‘Daarna zijn we blijven aanvallen, hebben we hen volledig weggespeeld en ondanks vele goede kansen maakten we helaas maar twee goals.’ De gasten kwamen na de aansluitingstreffer van Verdi Sambo voor een derde keer tot scoren, waarna Sambo met zijn tweede treffer weer iets terug kon doen.