WORMER/KOOG AAN DE ZAAN - In de 2e Klasse C van het vrouwenvoetbal zijn zowel Kolping Boys als Alcmaria Victrix in een uitwedstrijd met ruime cijfers onderuit gegaan. Kolping Boys speelde uit bij koploper WSV '30 dat de periodetitel pakte middels een 4-0 overwinning. Alcmaria Victrix gaf KFC tot aan de 2-2 goed partij, maar liet het vervolgens afweten en kreeg nog eens vier goals om de oren.

WSV '30 VR1 - Kolping Boys VR1 (4-0)
Bij de koploper tegen de hekkensluiter was er vooraf al gedacht dat de thuisploeg de periodetitel zou pakken. Toch gaf Kolping Boys beter partij dan de uitslag doet vermoeden. Met een half elftal aan geblesseerden waaronder keepster Yoica Hink moest bijvoorbeeld speelster Esther Willemse het doel verdedigen hetgeen zij naar behoren deed. Na een 1-0 ruststand sloeg in de tweede helft echter de vermoeidheid toe bij de Oudorpse vrouwen met een 4-0 eindstand tot gevolg.

KFC VR1 - AlcmariaVictrix VR1 (6-2)
Ondanks een prima eerste half uur heeft Alcmaria Victrix een gevoelige nederlaag moeten incasseren bij KFC. Tot tweemaal aan toe kwamen de gasten uit een hoekschop van Ashley van den Bosch op voorsprong waarbij achtereenvolgens Lara de Decker en Lorraine Groesz wisten te scoren. Beide keren kwam KFC echter ook terug in de wedstrijd en bij de tweede gelijkmaker leek er wat te knappen in de Alkmaarse formatie waardoor de Zaankanters met een 4-2 voorsprong gingen rusten. Ondanks een rode kaart voor de thuisploeg na een grove overtreding op Van den Bosch wist Alcmarie niet te profiteren van de numerieke meerderheid en liep de thuisploeg zelfs nog uit naar 6-2. 'Na een goed begin was de tweede helft Alcmaria onwaardig', aldus trainer John van Loenen. 'Deze wedstrijd snel vergeten en gauw de koppies weer omhoog voor komende zondag als WVC op bezoek komt'.