ALKMAAR - Vierdeklasser Alkmaarsche Boys en trainer Mats Blokdijk zijn per direct uit elkaar gegaan, zo meldt de club vanavond. De club heeft reeds een opvolger gevonden in de persoon van Robin de Haan.

Op de eigen Facebookpagina maakte de club hedenavond bekend:
Het bestuur kan mededelen dat in de persoon van Robin de Haan er een opvolger is gevonden als opvolger van Mats Blokdijk als hoofdtrainer. Sinds vorige week dinsdag is er in onderling overleg besloten dat Alkmaarsche Boys en Mats Blokdijk uit elkaar gaan. De spelersgroep was hier vorige week over geinformeerd. Wij zijn goed uit elkaar gegaan en Mats heeft afgelopen week de trainingen nog verzorgd en de wedstrijd tegen Purmerland nog gedaan. Dit waarderen wij zeer en wensen Mats veel succes met alles wat hij nog in de toekomst gaat doen en bedanken hem voor alles wat hij de afgelopen jaren heeft gedaan.

In de persoon van Robin de Haan denken wij een goede en leergierige opvolger te hebben gevonden. Een gedegen voetbalachtergrond, goede kijk op voetbal en bekend met de club. Robin zal dit combineren met zijn activiteiten voor AFC'34 als hoofdopleidingen Onderbouw/Bovenbouw. In goed overleg met AFC'34 hebben we dit mogelijk kunnen maken, waarvoor dank.

Robin zal het per direct overnemen en dinsdagavond voor de groep staan. Een verdere kennismaking en toelichting volgt.Wij feliciteren Robin de Haan met zijn aanstelling en wensen hem veel succes als hoofdtrainer van Alkmaarsche Boys.