AALSMEER - Op zondag 02 februari 2020 heeft de selectie van Ritmica RG club uit Alkmaar deel genomen aan de tweede districtswedstrijd midwest, tweede divisie. Deelnemende clubs district midwest: GTV de Badhoeve, GTV Hilversum, GV Attila, GV Vogel, Ritmica RG Club, Rhythmic Dreams Gymnastics Academy, SV Omnia 2000, Tonido en Turning spirit Almere

Wedstrijd Info:
Deze tweede districtswedstrijd midwest, tweede divisie betekent voor Ritmica RG club het succesvolle vervolg van hun optreden twee weken geleden. Het is wederom een sportieve en succesvolle wedstrijd geworden voor het tweede team talenten van coach Alua Bekturova, Tonneke van Rooijen en Andra Harmsen.

De Mini’s (2012) hebben wederom net als twee weken geleden met hun vrije oefening zonder materiaal een fantastisch resultaat behaald met een gedeelde eerste plaats voor Nicole Shelestova en Alesiia Shishkina en een derde plaats voor Amina Abdumalik. Bij Mini (2013) was de gouden plak voor Hana Tomiyasu. Bij de Benjamins (2010) was er een prachtige eerste plaats voor Emilia Karayev met haar bal oefening en behaalde Eva Vvedenskaya (2011) de tweede plaats. Daarnaast was er een eerste plaats bij de senioren voor Noa van der Laan met haar hoepel oefening.

Resultaat: (individuele oefening)

Mini’s:
Jaar: 2012 (vrije oefening zonder materiaal)
Eerste plaats: Nicole Shelestova en Alesiia Shishkina
Derde plaats: Amina Abdumalik
Jaar: 2013 (vrije oefening zonder materiaal)
Eerste plaats: Hana Tomiyasu

Benjamins:
Jaar: 2010 (bal oefening)
Eerste plaats: Emilia Karayev
Jaar: 2011 (bal oefening)
Tweede plaats: Eva Vvedenskaya

Pre-Junioren:
Jaar: 2009 (touw oefening)
Zevende plaats: Viva Oduber

Senioren:
Jaar: 2004/2003 (hoepel oefening)
Eerste plaats: Noa van der Laan

Resultaat: (duo oefening)

Junioren:
DUO Jaar 2005-2007: (hoepel oefening)
Vierde plaats: Viva Oduber en Valentina Bakaeva