ALKMAAR - Op zaterdag 1 februari 2020 organiseren ze een (bescheiden) reünie van de handbalvereniging A.O.G. De reünie vindt plaats in het clubhuis van voetbalverening Kolping Boys, Sportcomplex De Nollen, Beverdam 3, Alkmaar (achterin in het jeugdhonk).

Er zijn geen kosten mee gemoeid, het jeugdhonk van Kolping Boys is gratis ter beschikking gesteld en een drankje en hapjes kunnen jullie tegen betaling bestellen aan de bar (de kantine is geopend). Let op alleen pinnen mogelijk!

In 1947 is A.O.G. is opgericht. Kees Kopman, een van de oprichters, heeft een boek gemaakt vanaf de jaren '50. Er staan heel veel foto's, krantenberichten en zelfgemaakte tekeningen/teksten in. Dit boek (nu in eigendom van dochter Margreth Koopman) is te bewonderen tijdens de reünie (na 15.00 uur).

In 1994 heeft er fusie plaatsgevonden tussen H.B.V. A.O.G. en Alkmaar, de club gingen verder als A.H.C. ’94 en ging helaas onze club ter ziele. Daarna is het met de handbalsport (helaas) bergafwaarts gegaan, A.H.C. ’94 ging op in H.B.V. Kolping en ook deze club heeft het niet kunnen volhouden.

Toch zijn er mooie herinneringen aan de AOG-periode. Komen jullie herinneringen ophalen?

Programma (jeugdhonk Kolping Boys) zaterdag 1 februari
13.30 inloop gratis koffie en thee
14.00 lezing over de historie van het gemeentelijk sportpark door historicus Bert Muis
15.00 de reünie
17.30 einde reünie.

Aanmelden bij Nel Boersma nelboersma20@gmail.com
Wij willen iedereen vragen om maximaal 2/3 favoriete foto’s te scannen en te mailen. Op het scherm in het jeugdhonk worden de foto’s getoond.