ALKMAAR - Zaterdagavond 26 mei is er in de kantine van Alkmaarsche Boys een reünie van voetbalvereniging Go Ahead '18. Dit jaar zou de ter ziele gegane vereniging de honderdste verjaardag hebben gevierd. Diverse oud-leden van de roemruchte Alkmaarse club hebben daarom het plan opgevat om een reünie te organiseren.

Go Ahead '18 had het complex jarenlang liggen in de Boekelermeer ter hoogte van de plek waar nu de McDonalds zit. Na de verhuizing richting Hoornsevaart fuseerde de club in 2002 met FC Huiswaard tot DFS Alkmaar (Door Fusie Sterk).
Vier jaar na de fusie ging de vereniging uiteindelijk ter ziele. Omdat vele van de laatste leden hierna kozen voor Alkmaarsche Boys is er voor die kantine gekozen voor een gezellige reünie die om 20.00 uur begint.

Volgens Nicoline Roukema van de organisatie is er sprake van een goede opkomst: 'Er hebben zich al zo'n 100 leden aangemeld, maar er kunnen er nog wel wat bij'.
Verzoek aan oud-leden die zich nog niet gemeld hebben is om dit wel vooraf te doen via de mail: nicolineroukema@gmail.com