KOEDIJK - De derby tussen SV Koedijk en SV Vrone is zaterdagavond een prooi geworden voor de thuisploeg. Onder sfeervolle omstandigheden kroonde Koedijk-spits Remco Reinhard zich tot man van de wedstrijd door het duel met een hattrick te beslissen: 3-0.

De cijfers lijken te zeggen dat de thuisploeg een maatje te groot was, maar het was vooral weer aan Reinhard te danken die met zijn neusje vor de goal telkens weer op de juiste tijd, op de goede plaats stond. Veder bleken de kansen namelijk schaars in de sfeervolle derby. De bezoekers uit Sint Pancras konden behalve een goede kopkans voor Daniël Leijen nauwelijks een vuist maken en vervolgens sloeg Reinhard in het laatste half uur van de eerste helft tweemaal toe.

De thuisploeg bleef na de pauze makkelijk overeind mede omdat de vermoeid toesloeg bij Vrone dat twee dagen daarvoor nog het hoog geklasseerde Saenden had verslagen (3-1). Toen Reinhard tien minuten voor tijd de 3-0 achter keeper Tijman kopte was de verdiende zege voor de geel-zwarten een feit.