KOEDIJK/SCHOORL – SV Koedijk bleef afgelopen zondag voor de derde wedstrijd op rij ongeslagen. In eigen huis deelde de ploeg van trainer/coach Roy Rowinkel de punten met De Kennemers. Vierdeklasser Duinrand S wist in het restant van de eerder gestaakte wedstrijd nog tweemaal te scoren en boekte zo de tweede zege van het seizoen.

SV Koedijk – De Kennemers 1-1
Het duel tussen SV Koedijk en De Kennemers stond in eerste instantie gepland op 23 september. Doordat de ploeg uit Beverwijk toen honderd jaar bestond werd de wedstrijd verplaatst naar afgelopen zondag.

‘De Kennemers had veel de bal. In de eerste helft kregen wij twee grote kansen en zij één’, zei Roy Rowinkel na afloop. Na rust was het Tom Hofkamp die de score opende. ‘Wij hadden de wedstrijd moeten beslissen’, vervolgde de coach. Na een rode kaart voor de Beverwijkers viel door een onoplettendheid de gelijkmaker. ‘Als je vooraf zes man mist, ben ik trots op de mannen.’

Duinrand S – RCZ 4-1
In Schoorl speelden Duinrand S en RCZ het restant van de eerder gestaakte wedstrijd. De bezoekers wilden toen niet verder spelen. Afgelopen zondag werden de resterende 28 minuten gespeeld. De manier waarop zorgde voor tevredenheid bij Martin Rood. ‘We waren vooral in het begin oppermachtig. We begonnen scherp en dat resulteerde in een treffer van Teun Louter.’

Op aangeven van Louter zorgde Jim Groot voor de 4-1 eindstand. ‘Dit geeft een boost voor volgende week, hier kan je op voortborduren. Ik ben dik tevreden’, vervolgde de oefenmeester die het volgende week met zijn ploeg opneemt tegen Sporting S.