ALKMAAR – In eigen huis kwamen de dames van AMHC tot twee keer toe op voorsprong, maar beiden keren zag het de tegenstander terugkomen. De herenploeg wisten een ruime zege te boeken.

AMHC dames – AthenA 2-2
Tegen AthenA kwam AMHC tweemaal op voorsprong. Rifka van Es wist de Alkmaarse ploeg op voorsprong te brengen, maar de gasten wisten terug te komen. Ook op de 2-1 van Michelle de Vos had AthenA een antwoord. ‘Zij speelden sterk, maar een stunt zat er zeker in’, stelde coach Daniel de Vos. ‘Helaas lopen we vijf minuten voor tijd toch tegen de 2-2 aan. Het is erg zuur, maar wel een terechte uitslag.’

AMHC heren – Bennebroek 6-2
Na een gelijkwaardige eerste helft, die in 1-1 eindigde, besloten de heren van AMHC na rust iets meer te pressen. ‘Dat resulteerde in heel goed veldspel en mooie doelpunten’, zag Pieter Saal. Rogier van Koningsbruggen maakte een hattrick en Giel Jansen nam de belangrijke 3-2 voor zijn rekening. Ook Steven de Vos en Robin Boogaart wisten hun goede spel te belonen door ook een doelpunt mee te pakken. Saal: ‘Wij hebben ons goed geweerd tegen Bennebroek. Positief werken met elkaar heeft ons de winst gebracht.’