ALKMAAR - Nog een paar maanden en dan wordt het startsein gegeven voor de 13e editie van de Plus Wandel4daagse Alkmaar, die wordt gehouden van 19 t/m 22 juni. Voor deze gezellige en avontuurlijke vierdaagse schreven nu al ruim 2.300 wandelaars zich in. Ook de groepsinschrijving is vooral populair: er hebben zich nu al meer teams ingeschreven dan vorig jaar! Er worden 6.000 wandelaars verwacht aan de start.

De meeste deelnemers schrijven zich in voor de 25 km, op de voet gevolgd door de 20 km. Maar in Alkmaar is er een route voor iedereen, van beginnende tot geoefende wandelaar. Je kunt namelijk kiezen uit 8,5 - 15 - 20 - 25 of 40 km per dag. Beleef de saamhorigheid onder de deelnemers, maak er een fijne mini-vakantie van en ontdek Noord-Holland tijdens dit unieke wandelevenement.

Groepsinschrijving
Wegens het succes van vorig jaar is het ook in 2019 mogelijk een groep in te schrijven. En het aantal van vorig jaar is alweer overtroffen! Ook iets voor voor jou en je wandelmaatjes of collega's? Schrijf je dan in en ga de uitdaging aan. Ook bij de groepsinschrijving start en finish je dagelijks op een nieuwe locatie.
Schrijf je in als groep

Halve 4daagse
Wil je eerst rustig kennismaken met de vierdaagse of komt het je beter uit om twee dagen te wandelen? Kies dan voor de Halve 4daagse op vrijdag 21 en zaterdag 22 juni. Start op vrijdag in het AFAS Stadion en wandel onder andere door het Heilooërbos en laat je kaart stempelen op het prachtige Landgoed Willibrordus. Zaterdag draait het natuurlijk om de feestelijke aankomst en afsluiting op het Waagplein, dat via de wijde natuur in Koedijk, de sfeervolle straatjes in Alkmaar en de Grote Sint Laurenskerk bereikt wordt. Bekijk hier alle routes in detail.
Halve 4daagse

Om in te schrijven klik hier.