ALKMAAR - Of je nu jong of oud bent, van natuur of erfgoed houdt, voor afzien of plezier gaat, bij de Plus Wandel4daagse Alkmaar is er voor iedereen een route. Dankzij de vier verschillende start- en finishplaatsen en de keuze uit vijf afstanden bieden zij je een grote variatie aan landschappen. Laat je onderdompelen in de gezelligheid van dit evenement, waar ruim 6.000 wandelaars uit heel Nederland aan meedoen.

Korte en lange afstanden
Bij de Plus Wandel4daagse Alkmaar kun je kiezen uit meerdere afstanden: 8,5 – 15 – 20 – 25 en 40 km. Op deze manier krijgt iedereen de kans om een vierdaagse te wandelen.

Halve 4daagse
Bij de Plus Wandel4daagse Alkmaar kun je ook kiezen om in plaats van vier dagen, twee dagen mee te wandelen. Zo krijgen wandelaars die maar twee dagen kunnen deelnemen een unieke kans om toch de echte vierdaagse sfeer te beleven. De Halve 4daagse is op vrijdag 21 en zaterdag 22 juni.

Inschrijven
Inschrijven voor de Plus Wandel4daagse Alkmaar is mogelijk tot en met 10 juni 2019.Voor meer informatie en om in te schrijven kun je terecht op de website van de Plus Wandel4daagse.