ALKMAAR - Plus Magazine stopt na 15 jaar als titelsponsor van de Wandel4daagse Alkmaar en maakt daarmee ruimte voor een nieuwe titelpartner voor het wandelevenement van Le Champion, dat traditioneel start op de derde woensdag van juni. Plus Magazine is partner en zeer betrokken geweest vanaf het eerste uur. De eerste editie in 2007 was meteen een groot succes met 2.703 wandelaars. Beide partijen kijken terug op een fijne en succesvolle samenwerking.

"Samen met Le Champion en Gemeente Alkmaar hebben we de Plus Wandel4daagse Alkmaar stevig op de kaart gezet", zegt Dirk Oeyen CEO Roularta Media Nederland. "Intussen zitten wij in een transformatie-fase, aangezien Senior Publications Nederland, uitgever van Plus Magazine is overgenomen. Hiermee is helaas besloten de focus te verleggen van sponsoring partnerships naar eigen events." Met de sponsoring is het beoogde effect bereikt. "Wij kijken terug op een succesvolle samenwerking en wensen Le Champion veel succes met haar activiteiten."

Le Champion kijkt zelf met veel vertrouwen uit naar de toekomst. Het succes van de Wandel4daagse Alkmaar is voornamelijk te danken aan het prachtige landschap in de omgeving van Alkmaar. Dagelijks wordt er een nieuwe omgeving aangedaan, van strand tot de bossen, duinen, polders en het historische stadshart. Jaarlijks trekken er ruim 6.000 wandelaars, uit het hele land, richting Alkmaar om in vier dagen Noord-Holland te ontdekken en te genieten van de echte vierdaagse gezelligheid. 70% van de wandelaars is vrouw.

Jeroen Wouda, vanaf 2022 de nieuwe eventmanager van de Wandel4daagse Alkmaar: "Wij zijn Plus Magazine zeer dankbaar voor de prettige samenwerking en hun loyaliteit. Samen hebben we jarenlang het maximale uit de 4daagse gehaald. Ik ben ervan overtuigd dat we een nieuwe passende partner gaan vinden, die zijn naam wil verbinden aan ons prachtige wandelevenement. Ik nodig bedrijven die hier interesse in hebben dan ook van harte uit contact met ons op te nemen. Het evenement heeft partners zoals Plus Magazine nodig om het evenement duurzaam te kunnen houden"

De 14e editie van de Wandel4daagse Alkmaar gaat in 2022 plaatsvinden met een vernieuwd concept. De datum is: woensdag 15 t/m zaterdag 18 juni. De inschrijving wordt eind november geopend.

Meer informatie

Ga voor meer informatie over de sponsormogelijkheden naar: https://www.wandel4daagsealkmaar.nl/sponsors.