LANGEDIJK - De jongste en meest ambitieuze tafel tennis vereniging van Nederlands, Ping Pong Alkmaar, zal a.s vrijdag (goede vrijdag) haar eerste van 5 ranglijst competities van dit jaar houden. Het open toernooi vindt plaats in Tochtwaard 18 van 13:00 tot 17:00, entree is 6 euro contant op aanvang.

De competitie is open voor zowel ervaren spelers als niet ervaren spelers zijn welkom op deze toernooien.

De competitie is verdeeld in 2 rondes; de 1e ronde bepaald in welke groep je terecht komt en de 2e ronde bepaald wie de winnaar is in jouw groep!

Iedereen speelt veel wedstrijden en er zijn prijzen voor de winnaars van elke poule. Alle spelers krijgen ook een certificaat met hun eindpositie in de groep. Dit is de eerste in een reeks van 5 wedstrijden, de volgende zullen plaatsvinden op zaterdag 8 juni, zaterdag 31 augustus, zaterdag 19 oktober en zaterdag 14 december.

Inschrijvingvooraf mag maar is niet nodig! Voor meer informatie neem contact op met Mark Smith op 06-8136 2917 of Fleur van Holst op 06-8135 1741 of via pingpongalkmaar@gmail.com . Neem ook een kijkje op de website www.pingpongalkmaar.nl en op de facebookpagina www.facebook.com/pingpongalkmaar