ALKMAAR – Jong Holland is er voor de derde week op rij niet in geslaagd een overwinning te boeken. In eigen huis speelde het een matig duel en zag dat afgestraft worden door OSV. De Alkmaarders kwamen nog op voorsprong, maar zagen deze later in rook opgaan, 1-4.

Uit de vorige twee wedstrijden pakte Jong Holland slechts een punt. Het verloor van AMVJ en speelde vorige week gelijk bij OFC. Ook tegen OSV werd er dus niet gewonnen. ‘Het was een slecht duel van ons. Waar we vorige week slecht begonnen, was de start nu goed’, aldus Chelbi Boujenoui.

Uit een penalty wist Martijn Wierenga de score te openen. ; Daarna lieten we ons afbluffen. We kwamen niet in de duels en durfden niet te voetballen’, vervolgde Boujenoui. OSV profiteerde optimaal van persoonlijke fouten en boog de achterstand nog voor rust om naar een voorsprong. ‘In de tweede helft ging ik zelf in de fout.’ De bezoekers liepen daardoor uit naar 1-3 waarna er van spanning geen sprake meer was. De 1-4 was enkel voor de statistieken. ‘We konden geen vuist maken, hielden geen balbezit en waren te slordig.’