ALKMAAR - Op vrijdagavond 3-3 en zaterdag 4-3 organiseert TPC Daalmeer een padeltoernooi, voor beginners en licht gevorderden. Padel is op dit moment de snelst groeiende sport in de wereld en sinds 9 oktober liggen er 2 banen bij de tennisvereniging in Alkmaar Noord.

Eind januari heeft de vereniging voor het eerst een test toernooi georganiseerd. Dit werd door alle deelnemers zo goed ontvangen, dat er besloten is om in het 1e weekend van maart wederom een padeltoernooi voor beginners en licht gevorderden te organiseren.

Deelname staat voor iedereen open, de kosten bedragen €. 10,00 en je speelt minimaal 2 wedstrijden. Aanmelden kan door middel van het sturen van een mail naar padel@tcdaalmeer.nl

Padel is een combinatie van tennis, squash en beachbal. In een glazen kooi wordt er een soort tennis gespeeld met 4 personen. Het spel is spectaculair maar ook makkelijker te leren dan tennis. Na 10 minuten oefenen kan iedereen al een leuk partijtje spelen. De vereniging biedt diverse mogelijkheden om kennis te maken met deze zeer leuke sport, die oa in Spanje sport nr 2 is.