ALKMAAR - Ook dit jaar organiseert Tennis & Padel Centrum Daalmeer een groot internationaal Padel toernooi. Het toernooi wordt gehouden in het weekend van 27, 28 en 29 augustus.


Na de succesvolle edities van 2018 en 2019, worden er na een jaar stilstand op toernooigebied een nog groter aantal topspelers verwacht. Padel en Alkmaar staan hiermee dan ook inmiddels op de internationale Padeltoernooi kalender.

Toernooidirecteur Conrad Bel is bijzonder verheugd dat het toernooi een grote internationale belangstelling krijgt. “Het blijkt dat we in 2018 en 2019 iets goeds hebben neergezet” aldus Conrad. Op dit moment zijn we in contact met meerdere internationale topspelers, die net allemaal het EK in Marbella hebben gespeeld. We verwachten dat het toernooi wederom van een hoog niveau zal zijn” sluit Conrad af.

Naast het internationale toernooi, FIP RISE genaamd, wordt er gelijktijdig het Alkmaar Open P250 toernooi georganiseerd. Dit toernooi is een officieel KNLTB toernooi en kent spelers van diverse speelsterktes uit de wijde regio.

Beide toernooien bieden een geweldig Padel kijkplezier voor de naar verwachting grote aantallen toeschouwers. Food, drinks en entertainment zijn aanwezig.

Daarnaast worden vanaf zaterdag alle wedstrijden “live” weergegeven op het internet via diverse Youtube kanalen.