ALKMAAR - Maandag 2 april, op 2e Paasdag, opent Outdoorpark Alkmaar officieel het nieuwe seizoen met een gratis Paas-Spektakel voor jong en oud. Van 10.00 tot 13.00 uur kan iedereen Paaseieren komen zoeken. Deelnemers mogen ook alle obstakels in het park uitproberen, inclusief het boogschieten en diverse teamspellen. Na afloop ontvangen de kinderen een kortingskaartje waarmee ze voor € 1,- dezelfde dag kunnen zwemmen in het naastgelegen zwembad Hoornse Vaart. Een leuk uitje voor het hele gezin met vrije inloop, aanmelden is niet nodig.

Hoewel de eerste bikkels zich al op de obstakels wagen, is Outdoorpark Alkmaar vanaf april weer officieel geopend, want dan zijn ook alle water-obstakels weer gereed voor gebruik. “De reserveringen stromen binnen, wil je nog een kinderfeestje boeken in april dan moet je er snel bij zijn. Het park is dus zeker populair, maar we laten graag nóg meer mensen kennismaken met ons unieke aanbod,” aldus coördinator Maik Boontjes. Dit kennismaken kan gratis op 2e Paasdag, maandag 2 april. Voor het hele gezin worden leuke activiteiten aangeboden. “Met een strippenkaart in de hand ga je al onze obstakels af, probeer je de kunst van het boogschieten onder de knie te krijgen, speel je een potje Archery Tag (het best te omschrijven als een kruising tussen trefbal, boogschieten en paintball) en strijd je met of tegen je ouders bij één van onze teamspellen zoals het levende mijnenveld.”

Bij het Paas-Spektakel kunnen alle kinderen natuurlijk Paaseieren zoeken én met de Paashaas op de foto. Na afloop krijgen zij een kortingskaartje waarmee ze dezelfde dag voor maar € 1,- kunnen zwemmen in het naastgelegen zwembad Hoornse Vaart. Het zwembad is 2e Paasdag tot 16.00 uur geopend. Het Spektakel is gratis te bezoeken bij Outdoorpark Alkmaar aan de Hertog Aalbrechtweg 4, inloop tussen 10.00 en 13.00 uur, aanmelden is niet nodig. Meer informatie: www.outdoorparkalkmaar.nl.