ALKMAAR - Outdoorpark Alkmaar is geheel vernieuwd! Centraal op het terrein staat het grootste obstakel park van Noord-Holland. Een unieke ervaring voor jong en oud. Het Outdoorpark is geopend voor kleine en grote groepen vanaf mei 2017.

Toen het Alkmaarse klimpark in 2016 haar deuren definitief heeft gesloten, boog Alkmaar Sport zich over een nieuwe invulling van het terrein. Dat hier outdoor activiteiten zouden blijven plaatsvinden stond buiten kijf. Inmiddels is Outdoorpark Alkmaar compleet vernieuwd.

Obstacle Run

Centraal in Outdoorpark Alkmaar staat de Obstacle Run. Deelnemers moeten hier hun weg zien te vinden langs verschillende obstakels van diverse niveaus.

Naast de Obstacle Run valt er onder begeleiding van enthousiaste en deskundige instructeurs van Alkmaar Sport op het terrein nog veel meer te beleven. De activiteiten lopen uiteen van Archerty Tag en Expeditie Alkmaar tot kick-bike puzzeltochten en bijvoorbeeld footgolf. Daarnaast beschikt het outdoorpark over een horecagelegenheid en kunnen alle activiteiten hiermee gecombineerd worden. Kortom, een unieke belevenis!

In eerste instantie zal Outdoorpark Alkmaar de focus leggen op groepen. Met name scholen, bedrijven en kinderfeestjes. Medio mei 2017 opent het park haar deuren. Meer informatie over het outdoorpark is te vinden op

www.outdoorparkalkmaar.nl