OUDORP - Een nieuw tennisseizoen staat voor de deur. Het is weer tijd voor toernooien. Het eerste toernooi van TV Oudorp is het Oudorp Open weekend dubbel tennis toernooi. Na de succesvolle eerdere editie zal de sportcommissie ook in 2019 dit toernooi weer organiseren, ditmaal in het weekend van 22 tot en met 24 maart aanstaande.

Inschrijven kan tijdens dit officiële KNLTB toernooi in de categorieën 3, 4, 5, 6, 7 en 8. Voor alle categorieën geldt dat er kan worden ingeschreven in de HD, DD, en GD. Men mag voor maximaal 1 onderdelen inschrijven. De inschrijvingskosten zijn 7.50 euro per persoon. Er zal zoveel mogelijk in poules worden gespeeld zodat iedereen weer lekker wat wedstrijd ritme heeft opgebouwd zo net voor het begin van de competitie. (sluiting inschrijving 18 maart 23:59 uur)

De wedstrijden worden gespeeld op 9 verlichte Provision banen en beginnen op vrijdag vanaf 18.30 uur, op zaterdag en zondag vanaf 9:30 uur. Op de zaterdag wordt tevens ’s avonds gespeeld. Kortom er kan volop worden genoten van spannende partijen tennis onder het genot van een hapje en drankje. Zaterdagavond moet het helemaal een klapper worden want dan staat er een feestavond gepland. Tijdens deze avond met live muziek zal de volledig nieuwe kantine worden geopend.

Klik hier voor de inschrijving.