OUDORP - Vijf dagen Eiland de Wild Keukens Oudorp Open zitten er inmiddels op en er zijn er nog vier te gaan. Het toernooi op het complex van TV Oudorp is tot nu toe in ieder geval een groot succes. Het weer is prima, er zijn al een hoop leuke wedstrijden gespeeld, en rondom de banen is het op en top gezelligheid.

Zo was er in de afgelopen dagen al een pubquiz, en stond er woensdagavond zelfs een heuse cocktailbar opgesteld, en werden de sponsoren in het zonnetje gezet. Nog meer gezelligheid valt er in de komende vier dagen te verwachten. Vanavond staat bijvoorbeeld "Swingo", een variant op bingo met muziekvragen, op het programma in de gezellige kantine.

Vrijdagavond moet het helemaal een klapper worden want dan staat de traditionele feestavond gepland. Dit jaar in het teken van het thema "Love Boat", dus dit levert ongetwijfeld weer hilarische verkleedpartijen op. In de kantine ziet men de hele week dan ook al vele attributen die betrekking hebben op dit thema.

In sportief opzicht is het toernooi ook in alle opzichten geslaagd te noemen, met zo'n 400 deelnemers in verschillende klassen van 3 t/m 8. Dus wilt u de komende dagen nog een leuke enkel- of dubbelpartij zien kom dan gerust naar TV Oudorp.

Meer info over het Eiland de Wild Keukens Oudorp Open is te vinden op de speciale toernooipagina op Facebook.
Kijk hier voor het wedstrijdschema.
Foto's zijn gemaakt door DP Sportfotografie.