OUDORP - Vanaf morgen, zaterdag 16 juni, gaat het Eiland de Wild Keukens Oudorp Open van start. Voor organiserende vereniging TV Oudorp, maar ook voor vele tennissers, geldt het toernooi als één van de hoogtepunten van het seizoen. Behalve het sportieve aspect ontbreekt het dit jaar dan ook zeker niet aan gezelligheid.

Met als thema "The Love Boat", naar de Amerikaanse tv-serie uit de jaren '70/'80 is de kantine opgefleurd met allerlei attributen die daar op aansluiten. Ook de jaarlijkse feestavond, op vrijdag 23 juni, zal in het teken staan van dit thema. Daarbij is er een loterij waarbij fantastische prijzen zijn te winnen.

Behalve die feestavonden is er ook op andere avonden genoeg te beleven met bijvoorbeeld op dinsdag een heuse pubquiz, en op woensdag een cocktailavond voor de sponsoren. Op donderdag is er de Swingo, een bingo-variant met muziek, en ook dat wordt ongetwijfeld hilarisch.

Boven alles draait het echter vooral om tennis en met zo'n 400 deelnemers in de speelsterktes 3 t/m 8 is de Oudorp Open 2018 weer uitermate goed bezet. Zaterdag beginnen de eerste wedstrijden om 12.30 uur en doordeweeks wordt er dagelijks vanaf 17.00 uur gespeeld. Volgend weekend (23,24 juni) is dan het grote finaleweekend waarin alle prijzen worden verdeeld.

Wilt u meer weten over het Eiland de Wild Keukens Oudorp Open? Kijk dan ook eens op tvoudorp.nl of op de speciale toernooipagina op Facebook.