OUDORP - Op vrijdagavond 17 mei is Oudorp er klaar voor. Alkmaar Sport organiseert deze avond de RAADHUIS Pinksterun, een mooie hardlooproute van 5 of 10 km door het dorp. Zowel recreatieve als prestatielopers die een mooie tijd willen neerzetten kunnen zich nog aanmelden voor het evenement. Ook aan de kinderen wordt gedacht met de Kinderun en FunRUN, en wie wat rustiger aan wil doen kan zich aanmelden voor de wandelroute. Alle activiteiten starten en finishen bij sportcomplex Vaart aan de Beverdam.


Dit jaar kan Alkmaar Sport dankzij hoofdsponsor creatief bureau Raadhuis voor de zesde keer op rij de RAADHUIS Pinksterun organiseren. Met een ronde van 5 KM (€ 11,-), 10 KM (€ 15,-), Kinderun van 1 KM (€ 5,-) en PinksterWalk (€ 5,-) belooft het weer een gezellig evenement in eigen dorp te worden. Nadat om 18.00 uur de kinderen hun ronde lopen is het om 19.00 uur de buurt aan de 5 en 10 kilometer lopers. Alle routes gaan door het mooie Oudorp waarna alle deelnemers bij de finish een medaille ontvangen.


Aanmelden voor de Run en Walk kan nog tot 16 mei via www.raadhuispinksterun.nl. Wie te laat is met aanmelden kan ook op de evenementendag zelf nog een startnummer aanschaffen.