KOEDIJK - SV Koedijk is aan een behoorlijke opmars bezig en staat na een 3-1 zege inmiddels op een gedeelde tweede plaats in de derde klasse. In de vierde klasse is Alkmaarsche Boys het na een goede start kwijt. Op bezoek bij Sporting S verloor de ploeg voor de tweede keer op rij.

ZONDAG 3e KLASSE B

Na afloop van SV Koedijk - Sporting Krommenie werd er vooral gesproken over de wonderbaarlijke mooie vrije trap van Tom Hofkamp die uiteindelijk de wedstrijd besliste. De ploeg van trainer Roy Rowinkel boekte een knappe overwinning nadat men eerst op achterstand was gekomen. Michael Holtkamp scoorde nog voor de rust de gelijkmaker en Lars van der Zel bracht de thuisploeg op voorsprong alvorens Hofkamp zijn kunststukje vertoonde.

SV De Rijp heeft op het nippertje een punt uit het vuur weten te slepen tegen Egmondia. De ploeg van Peter van der Zwaan keek bij rust tegen een 0-2 achterstand aan en een kwartier voor tijd was het nog 1-3. Invaller Jip de Graaf scoorde tweemaal en diep in blessuretijd wist Wesley Rollman punt te redden: 3-3

ZONDAG 4e KLASSE B

Alkmaarsche Boys begon de competitie met twee ruime overwinningen, maar leed bij Sporting S zijn tweede nederlaag op rij. Voor de Schermerhorners die inmiddels ook op zes punten staan scoorden Kris van Saase (2) en Mark Stam terwijl Daniel Mullen vanaf de strafschopstip de eer wist te redden voor Alkmaarsche Boys.

Graftdijk was zondag niet opgewassen tegen Zeevogels en ging met 4-1 onderuit waarbij Steven Huting voor de enige treffer zorgde.