ALKMAAR - De Meent Bauerfeind opent op 12 en 18 november haar deuren voor mensen die kennis willen maken met één van de Alkmaarse IJslubs. Tijdens deze gratis open dagen worden clinics kunstschaatsen, shorttrack en langebaan/marathon aangeboden door de verenigingen op twee opvolgende data.

De Alkmaarse verenigingen laten deelnemers graag kennismaken met ‘hun’ sport door middel van interessante clinics. Er zijn kennismakingsclinics in drie disciplines: shorttrack, kunstschaatsen en langebaan/marathon. De clinics shorttrack en kunstschaatsen duren zo’n 30 minuten en vinden plaats in de ijshal. Er mag worden deelgenomen aan beide clinics. Bij de langebaan/marathon groep wordt er gestart vanaf 09.00 uur.

Programma

Op 12 november opent De Meent Bauerfeind de IJshal tussen 13.00 en 15.30 uur voor clinics kunstschaatsen en shorttrack. Op 18 november zijn er clinics langebaan/marathon op de 400 meterbaan van 09.00 tot 12.00 uur.

Inschrijven

Deelnemers kunnen zich inschrijven via de website www.alkmaarsport.nl/inschrijven of per email inschrijven@alkmaarsport.nl

o.v.v. Naam, leeftijd, Datum + discipline(s). Na aanmelding kunnen deelnemers zich melden bij de kassa van de ijsbaan waar ze een gratis toegangsbewijs ontvangen.