ALKMAAR - Hylas is een leuke en actieve sportvereniging in Alkmaar waar jong en oud veel plezier beleeft aan het sporten met elkaar. Iedereen op zijn eigen niveau. Of je nu wilt hardlopen, baanatletiek of sport boules wilt beoefenen, de hele week staan ervaren en gediplomeerde trainers klaar om je hierin te begeleiden zowel op de baan als in het bos- en duingebied rondom Bergen en Schoorl.

Wil jij eens kennis maken en meedoen met verschillende atletiekonderdelen? Een estafette wedstrijdje lopen op een echte atletiekbaan? Of alles te weten te komen over sport boules? Kom dan langs op onze open dag op zondag 28 augustus 2022. We hebben een gevarieerd programma waarin je kennis kunt maken met trainers en leden en zelf kunt oefenen. Ook als je al lid bent van Hylas ben je van harte welkom om deel te nemen aan de sportactiviteiten. Daarnaast is er een sportkledingruilbeurs. Breng zelf iets in en neem iets nieuws mee naar huis. Handig voor ouders van (snelgroeiende) kinderen maar er is ook een tafel voor dames- en herensportkleding.

Er zijn stands met baanatletiek- en hardlooptrainers waar je je vragen over trainingen kan stellen en daarnaast zijn er ook stands voor vragen over blessurepreventie/fysiotherapie, running blind en vrijwilligerswerk.

Het programma in het kort:
12.00 -14.00 Bezoeken van de verschillende informatiestands
12.30 - 12.40 Interview voor publiek met een nieuw lid en een trainer.
12.40 - 12.55 Warming up training door een hardlooptrainer
12.55 - 13.15 Estafetteloop 4 x 100 meter
13.15 - 14.00 Demonstraties en uitproberen van verspringen, hoogspringen, starten vanaf startblok
Van 14 - 16 uur wordt dit programma herhaald.

Zien we je ook zondag 28 augustus op onze atletiekbaan?

Adres: Havinghastraat 4, 1817 DA Alkmaar

Inschrijven via onze website: WWW.AVHYLAS.NL

Kun je niet komen, kijk dan eens op onze website onder de tabs voor baanatletiek, sport boules of hardlopen. Daar staan de trainingsprogramma’s. Proeflessen aanvragen kan ook via de website.