ALKMAAR - Op zaterdag 15 april organiseert Akmaarsche Boys een open dag voor bestaande leden en nieuwe gezichten vanuit omliggende scholen of buurtbewoners. Alkmaarsche Boys is al sinds 1931 een begrip in de wijk en dat willen we graag gezamenljk beleven!

Op deze paaszaterdag is er de gehele dag wat te doen en maken we met elkaar vooral veel lol.

De organisatie van deze dag heeft het volgende programma op hoofdlijnen georganiseerd:

10.00 Kabouter-Paas-Festival

Voor de aller jongste jeugd van 4-7 jaar wordt er een festival georganiseerd. Paaseieren zoeken, schminken, voetbalcircuit, beschuit versieren, suikerspinnen draaien en er is ook een goochelaar. Dit festival duurt van 10.00 tot 11.30 uur en is voor bestaande leden en kinderen uit de buurt!

11.30 Voetbalclinic

Voor de jeugd van 8-15 jaar wordt er een clinic georganiseerd met medewerking van AZ-jeugdtrainers. In een clinic van 1,5 uur wordt er aandacht besteed aan de diverse aspecten van het voetbal en is er een mooie kans om verder te leren om tot een goede voetballer te komen.

13.00 Bootcamp

Vanaf 13.00 uur zal er een Bootcamp worden gehouden op het complex in samenwerking met onze buurman Fit for Free. Het betreft een open inschrijving, en iedereen is welkom om mee te doen!

14.00 uur Voetgolf

In de middag is het de beurt aan de kinderen en volwassenen om mee te doen aan een voetgolf circuit. Vanaf 15 jaar en ouder kan er in koppels worden meegedaan aan dit programma onderdeel. Uiteraard zijn er enkele mooie prijzen te winnen.

15.30 uur Nazit

Na alle inspanningen van deze dag maken we er een gezellige middag van en sluiten we deze 'open dag' af met een hapje en een drankje. We gaan uit van mooi weer en laten we met elkaar deze Paas zaterdag op een gezellige manier afsluiten.

In hoofdlijnen is dit het programma en volg de website of Facebook voor de verdere details de komende dagen!!