BERGEN - De sporters uit Bergen, Egmond en Schoorl zullen op zaterdag 26 januari 2019 gehuldigd worden tijdens het Sportgala in Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee. Het bestuur van de organiserende Stichting Sporters BES is momenteel bezig met de eerste voorbereidingen. Vanaf heden kan een ieder genomineerden aandragen in de categorieën sportman, -vrouw, -talent, -coach, -ploeg, aangepaste sporter en ‘vrijwilliger in de sport’. Dus ken je iemand of ben je iemand die in de jaren 2017 en/of 2018 een goede sportieve prestatie heeft geleverd, meld dit dan snel via info@sportersbes.nl.

De voorbereidingen voor het sportgala van Bergen, Egmond en Schoorl zijn inmiddels in volle gang en de locatie (Hotel Zuiderduin) is al vastgelegd.

Nominaties
Er worden 26 januari prijzen uitgereikt in verschillende categorieën waaronder sportman, -vrouw, -talent, -coach, -ploeg, aangepaste sporter en ‘vrijwilliger in de sport’. Ook zal aan de overkoepelende winnaar weer de wisseltrofee worden uitgereikt. “Wij willen iedereen er op wijzen dat zij vanaf nu al sporters met goede prestaties aan ons kunnen doorgeven. Wij houden alles bij om zo in december tot een goede selectie te kunnen komen met de hulp van een jury.” Aldus Valerie Smit, voorzitter van de gala-commissie.

Naast de zoektocht naar genomineerden is de Sportraad ook nog opzoek naar sponsors.

Nominaties kunnen doorgegeven worden via info@sportersbes.nl. Voor vragen kunt u de organisatie ook benaderen via dit mailadres.