HOOFDDORP - Jong Holland zal met weinig vreugde zijn teruggekeerd vanuit Hoofddorp. Terwijl de subtop wist te winnen, verloren de Alkmaarders met 1-0 van degradatie kandidaat Overbos.

Jong Holland wist vorig weekend een keurig resultaat neer te zetten tegen de toenmalige koploper ZOB. De ploeg van coach Phuong Nguyen wist een 3-3 gelijkspel te behalen tegen de ploeg uit Zuidoost Beemster.

Tegen Overbos kan je een overwinning verwachten voor de Alkmaarse formatie, maar de ploeg creëerde te weinig om de overwinning te behalen.

Na een kwartier spelen was het de nummer twaalf, die pas drie keer wist te winnen in dit seizoen, dat op een 1-0 voorsprong kwam. In het vervolg werd er niet meer gescoord waardoor Jong Holland verloor.

Doordat Hellas Sport, EVC en OSV ook verloren hoeft Jong Holland voorlopig niet te vrezen voor een terugkeer van de degradatie gevaren, maar de subtop is ook moeilijk te behalen. Marken, DVVA en HFC EDO wisten de overwinning te behalen. Hierdoor is de ploeg niet in staat om de subtop te bereiken, maar de onderste regionen zijn ook op een veilige achterstand voor Jong Holland.