ALKMAAR - Zaterdag 2 september organiseert Alkmaar Sport ter afsluiting van de zomervakantie een Obstakel Spektakel voor families op Outdoorpark Alkmaar. Kinderen vanaf 8 jaar kunnen zich van 13.30-17.00 uur –met hun ouders- vermaken op het Outdoorpark. Er staan naast de vaste Obstacle Run obstakels diverse uitdagende spellen, luchtkussens en een stormbaan klaar. Kinderen betalen € 10,- p.p., begeleiders die meedoen aan het evenement € 5,- p.p. Het is ook mogelijk de kinderen af te zetten en vanaf de zijlijn het spektakel gade te slaan.

In mei 2017 opende het vernieuwde Outdoorpark Alkmaar haar deuren. Inmiddels wordt het park, wat voornamelijk bestaat uit obstakels die veel bij de welbekende Obstacle Runs aan bod komen, druk bezocht. Een unieke combinatie van obstakels, een overzichtelijk park en de aanwezigheid van diverse teamspelen zorgen ervoor dat vooral groepen en kinderfeestjes de weg naar het park goed weten te vinden.

Om ook kinderen met hun ouders in de gelegenheid te stellen kennis te maken met het park, organiseert Alkmaar Sport de laatste zaterdag van de zomervakantie een Obstakel Spektakel. Een gezellig en sportief familie-uitje ter afsluiting van de lange zomer. Alle deelnemers kunnen samen mét en tégen elkaar strijden op de obstakels. Daarnaast kunnen ze kennismaken met diverse teamspelen, de luchtkussens uitproberen en de opblaasbare stormbaan bedwingen. Er is voldoende toezicht aanwezig, dus de wat minder sportieve ouder kan de deelnemer(s) ook op de locatie afzetten en het geheel vanaf de zijlijn gadeslaan, óf hen later op de middag weer oppikken.

Aanmelden voor het Obstakel Spektakel op zaterdag 2 september van 13.30-17.00 uur kan online via www.outdoorparkalkmaar.nl. Kinderen (vanaf 8 jaar) betalen € 10,- en actief deelnemende ouders € 5,- per persoon. VOL = VOL, als er op de dag zelf nog plaatsen beschikbaar zijn, zijn deze dag extra kaarten verkrijgbaar bij de kassa van zwembad Hoornse Vaart.