ALKMAAR - Vanaf 5 september 2017 start zwembad De Hout met privé-zwemles voor het ABC-diploma. Deze les is speciaal geschikt voor kinderen die beter gedijen bij wat meer aandacht. Privé-zwemles wordt elke dinsdag gegeven van 14.30 tot 15.00 uur en is geschikt voor kinderen van 3,5 tot 16 jaar oud.

Het voordeel van privé-zwemles is dat u geen rekening hoeft te houden met het niveau en tempo van anderen. Uw kind krijgt de tijd die het nodig heeft om zich te ontwikkelen. Er wordt tijdens de privé-zwemles in zwembad De Hout aan twee kinderen tegelijk les gegeven. De ervaring leert dat kinderen beter functioneren met een “maatje” waarmee zij zich kunnen identificeren en waaraan zij zich kunnen optrekken. Daarnaast is dit voor de kinderen ook leuker.

Meer informatie

De kosten voor privé-zwemles bedragen € 25 per les. Kinderen die nu lessen volgen in zwembad De Hout kunnen privé-zwemlessen volgen naast hun reguliere les of overstappen op privé-zwemles. Ook kinderen die nog geen zwemles volgen kunnen zich hiervoor aanmelden, inschrijfkosten bedragen eenmalig € 5. Inschrijven kan via zweminfo@alkmaarsport.nl of via de online omgeving van Alkmaar Sport. Meer informatie is te vinden op www.zwembaddehout.nl/priveles