HEERHUGOWAARD - Morgen, zaterdag 1 juni, is het zover en gaat de Obstacle Run Heerhugowaard van start. De obstakels zijn inmiddels opgebouwd en de organisatie is met de allerlaatste voorbereidingen bezig. Gezien de weersvoorspellingen moet het haast wel een geweldige dag gaan worden.

Bij deze onderstaand nog de laatste belangrijke informatie van de organisatie voor alle deelnemers.

Parkeren BELANGRIJKE INFO
Van de provincie hebben wij geen toestemming gekregen om signing te mogen plaatsen zaterdag. De start bij het Strand van Luna kent 2 ingangen. Het is belangrijk dat je de ingang neemt bij de Mediamarkt Heerhugowaard. Stel je navigatie daarom in op Abe Bonnemaweg, Heerhugowaard. Daar aangekomen volg je de gele borden. (Dus NIET de route/ingang richting Intratuin en Skeef aanhouden). Er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Mocht je de mogelijkheid hebben, kom dan lekker op de fiets. Er is genoeg ruimte om je fiets te stallen.

Aanwezig
Zorg dat je 45 tot 60 minuten van tevoren aanwezig bent.

Ontvangst
Naast het restaurant SKEEF op het dagrecreatie veld is het evenemententerrein met START en FINISH en horeca. Hier kom je bij de grote tent die dient als entree om je toegangskaartje te scannen en als garderobe. Zorg dat je je kaartje bij de hand hebt. Je ontvangt een polsbandje voor je deelname en indien je een T-shirt en/of medaille hebt besteld ontvang je deze ook hier.

Omkleden
Bij het evenemententerrein kun je je omkleden in de grote tent. Laat geen tassen en/of waardevolle spullen achter in deze ruimte. Maak gebruik van de garderobetent om persoonlijke spullen op te bergen. We zijn niet verantwoordelijk voor verdwenen/gestolen spullen.

Start
Iedere deelnemer heeft zich ingeschreven voor een bepaalde afstand en een daarbij behorende starttijd. Een kwartier voor aanvang van je starttijd wordt jouw startvak/tijd omgeroepen en verzamel je je bij het START/FINISH obstakel. Elk startvak start met een opzwepende warming up.

Vragen over je ticket
Voor vragen over je ticket verwijzen wij je naar Paylogic, via e mail customerservice@paylogic.eu of per telefoon via (0)900 7295 6442.

De Obstacle Run
Tijdens de run is het deelnemers toegestaan elkaar over de hindernissen te helpen. Mocht een hindernis niet lukken of zie je het niet zitten, dan mag je er omheen lopen. Het parcours is gemarkeerd met lint en pijlen. Op sommige plaatsen is het helemaal afgezet. Er staan langs de route vrijwilligers en verkeersregelaars. Je bent verplicht hun aanwijzingen op te volgen. Je blijft echter verantwoordelijk voor je eigen (verkeers-) gedrag. Het parcours gaat op sommige plekken over fiets- en wandelpaden en je dient daarbij rekening te houden met mensen die daar dus aanwezig zijn of het parcours kruisen.

Warm weer
Het wordt warm zaterdag dus zorg ervoor dat je genoeg drinken en eten tot je neemt. Eet bij voorkeur 1,5 tot 2 uur voor de run je laatste maaltijd. We hebben op het parcours 3 waterplekken waar je wat kunt drinken. Smeer je in met een hoge beschermingsfactor! Mocht je je niet goed voelen, geef dit dan tijdig aan bij een van onze EHBO posten of vrijwilligers. Bij elke obstakel is minimaal één vrijwilliger aanwezig.

Toilet- en douchegelegenheid
Bij het evenemententerrein zijn toiletten aanwezig. Er zijn geen douches aanwezig. Je kunt altijd een verfrissende duik nemen in het water (Strand van Luna) na afloop van de Obstacle Run.

EHBO
Tijdens de Obstacle Run is er EHBO aanwezig. Indien een deelnemer medische verzorging wenst dan dient dit gemeld te worden bij de dichtstbijzijnde obstakel of verzorgingspost.

Waterpunten
Er zijn naast de drie EHBO punten ook drie waterpunten aanwezig.

Horeca
Bij het Strand van Luna is er gelegenheid om te genieten van een drankje en hapje. Neem voldoende contant en wisselgeld mee mochten de pinapparaten het niet doen.

Eindtijd van de Obstacle Run
Om 17.00 uur sluiten we de Obstacle Run af.

Privacy
Tijdens de Obstacle Run worden door diverse fotografen langs het parcours foto’s gemaakt. Deze sfeerbeelden zijn naderhand te bekijken via onze website/FB. Mocht je nadrukkelijk niet willen dat er foto’s geplaatst worden, dan kun je dit vooraf aangeven via info@obstaclerunheerhugowaard.nl en doen wij onze uiterste best hier rekening mee te houden. Uiteraard gaan wij respectvol om met de gemaakte beelden. Lees hier onze algemene voorwaarden.

Tips!
Wil jij goed voorbereid aan de start verschijnen? Lees hier de tips

DARE YOUR FRIENDS
www.obstaclerunheerhugowaard.nl