ALKMAAR - Alkmaar Sport organiseert de komende weken nog meer gratis activiteiten voor jongeren van 13 t/m 17 jaar. Zo kunnen jongeren op vrijdag 22 en 29 januari deelnemen aan de Outdoor Lasergame activiteit bij Outdoorpark Alkmaar en vinden er onder leiding van de sportregisseur bijna dagelijks sportieve activiteiten plaats in Alkmaar-Zuid. Alle activiteiten zijn gratis, maar voor het lasergamen is aanmelden noodzakelijk. Aanmelden hiervoor kan via www.alkmaarsport.nl/wintergames.

Lasergamen bij Outdoorpark Alkmaar
Op vrijdag 22 en 29 januari kunnen jongeren de strijd met elkaar aangaan tijdens de Outdoor Lasergame activiteit bij Outdoorpark Alkmaar. Samen met je vrienden kruip je in de huid van een politie-eenheid. Op een groot park vol met obstakels sta je in een flits oog in oog met je tegenpartij. Het is aan jou en je medespelers om je opponenten uit te schakelen, voordat ze jou te pakken nemen. Jongeren van 13 t/m 15 jaar kunnen van 18.30 - 19.45 uur deelnemen en jongeren in de leeftijdscategorie 16 en 17 jaar kunnen van 20.00 - 21.15 uur deelnemen aan de Outdoor Lasergame activiteit. De activiteit is gratis, maar aanmelden is noodzakelijk.
Aanmelden kan via www.outdoorparkalkmaar.nl/lasergame.

Winter Games in Alkmaar-Zuid

De sportregisseur van Alkmaar Zuid organiseert van 25 januari t/m 12 februari wekelijks (meiden)voetbal en rugby activiteiten op drie locaties in Alkmaar; bij de voetbalkooien aan de Melis Stokelaan, bij de voetbalkooi aan de De Ruijterstraat en op het kunstgrasveld aan de Heilooërdijk. Voor het precieze sportrooster kan je kijken op www.alkmaarsport.nl/wintergames. Iedereen van 13 t/m 17 jaar kan gratis meedoen en aanmelden is voor dit onderdeel niet nodig.