ALKMAAR - Treftpunt “No Limit” is inmiddels een zeer bekende vindplek voor iedereen in Overdie en Kooimeer.

Meer dan 4 jaar geleden starten Aussie en Marja in samenwerking met Gemeente Alkmaar het trefpunt om in eerste instantie de overlast gevende jongeren uit Overdie een veilige plek te geven door diverse sportactiviteiten aan te bieden. Ook vaders en moeders en kinderen vanaf 3 jaar vonden al snel hun weg naar No Limit en vanuit deze setting werden meerdere talenten in het kickboksen gesignaleerd. Een nieuw onderdeel van No limit werd geboren, namelijk “Team Aussie”.

Nu kon No Limit niet alleen recreatief maar ook professionele lessen op wedstrijd niveau aanbieden onder leiding van trainer L’houcine Ouzgni die zelf meervoudig Nederlands- en Europees kampioen is en ook nog eens de Wereldtitel op zijn naam heeft staan.

Team Aussie werd afgelopen zaterdag ook weer goed vertegenwoordigd op het “ house of pain” kickboks spektakel in eigen stad, waar elke kickbokser uit de omgeving hals reikend naar uit kijkt. Welgeteld 6 jongens mochten na weken van intensieve voorbereiding laten zien waar Team Aussie voor staat.

Wat heeft iedereen een geweldige mooie wedstrijden gezien en wat een trots om mee te maken hoe een team zowel fysiek als mentaal zo sterk kan zijn. Begeleiding voor- tijdens en na de wedstrijd zijn van groot belang en ook dat is waar Team Aussie groot in is. Maar liefst 4 keer gingen de handen overtuigend de lucht in om de winst in ontvangst te nemen 1 onbeslist partij en 1 verliespartij. Team Aussie is ook dit seizoen weer spectaculair gestart en is klaar voor de vele komende uitdagingen..!