Nieuw in Sportpaleis Alkmaar: Dernytraining

Door Redactie op Woensdag 25 januari 2017 11:20   Sport   alkmaar, derny, dernytrainingen


Nieuw in Sportpaleis Alkmaar: Dernytraining

ALKMAAR - Sportpaleis Alkmaar start vanaf 30 januari met een geheel nieuwe sportactiviteit: Dernytraining. Tijdens een intensieve training van anderhalf uur rijd je in groepsformatie achter ervaren dernygangmakers aan. Het doel is het effectief trainen van je snelheid. Een uitstekende voorbereiding voor het nieuwe toer-, mountainbike-, of wegseizoen!

De Dernytrainingen zijn geschikt voor starters en meer ervaren rijders, zowel dames als heren. Het trainingsprogramma omvat twee verschillende snelheidsniveau ’s, één voor de snelle rijders en één op een rustiger tempo. Eén van de derny’s is de unieke elektrische derny van wielervereniging Alcmaria Victrix. Voordeel van deze derny is dat deze geen hinder van benzinedampen veroorzaakt.

De Dernytrainingen vinden plaats op de volgende maandagen: 30 januari, 13 februari, 27 februari, 13 maart en 27 maart. Tijdstip: van 20.30-22.00 uur.

Meer informatie
Voor meer informatie over de Dernytrainingen kun je terecht op www.sportpaleis-alkmaar.nl/baanwielrennen/dernytraining.html