Woensdag 19 oktober organiseert de buurtsportcoach van Bergen in samenwerking met het Jongerenwerk van Stichting Welzijn Bergen een sportspektakel in sporthal de Watertoren in Egmond aan Zee. Speciaal voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar wordt deze dag in de herfstvakantie een sportieve dag georganiseerd. Van 12.30-16.30 uur kunnen zij meedoen aan een variatie aan sportclinics, terwijl zij zich tussendoor vermaken op de luchtkussens en met andere sportieve randactiviteiten. De toegang tot het evenement bedraagt € 3,50 per kind. 

Ook in de Herfstvakantie is het leuk én gezond om lekker in beweging te komen. Woensdag 19 oktober van 12.30-16.30 uur vindt er een sportinstuif in de gemeente Bergen plaats. Het sportspektakel wordt deze vakantie voor het eerst georganiseerd, op initiatief van de Buurtsportcoach van de gemeente Bergen, Elles Kraakman. “Ik wilde  de kinderen uit Bergen, Egmond en Schoorl graag in beweging brengen in de vakantie, en ze kennis laten maken met nieuwe sporten. Het Jongerenwerk was ook meteen enthousiast en samen hebben we dit initiatief opgepakt, met steun van de gemeente Bergen. Kinderen kunnen deze middag diverse sportclinics volgen, waaronder freerunning. Maar ze kunnen ook gewoon lekker sporten, spelen en gek doen,” aldus Elles.

Vooraf aanmelden voor het sportspektakel is niet nodig, je kunt zelf bepalen hoe laat je mee komt doen deze middag. De toegangskosten bedragen € 3,50 per kind, dit betaalt u aan de deur. Informeer naar de speciale tarieven die gelden voor kinderdagverblijven en BSO’s. Kijk voor meer informatie op www.alkmaarsport.nl/bergen of neem contact op met de buurtsportcoach Elles Kraakman, via e.kraakman@alkmaarsport.nl of 06-29319401.