OUDORP - Nick Korssen, aanvaller van de zaterdagselectie van Kolping Boys, heeft dit weekend voor een unieke prestatie gezorgd door in één wedstrijd zijn doelpuntentotaal van dit seizoen te verdrievoudigen. Op zich zijn er meer spelers die dit hebben gepresteerd ware het niet dat Korssen tot zaterdag vijfmaal had gescoord en na de thuiswedstrijd van Kolping Boys zat. 1 tegen Meervogels ineens op vijftien treffers staat.

De verdedigers van de Akersloter vereniging zullen vannacht nog klam van het zweet wakker schieten, denkend aan Korssen. De hekkensluiter van de 4e klasse A, verzamelde dit seizoen pas één punt en kreeg op Sportpark De Nollen alle hoeken van het veld te zien, met een glansrol voor Korssen. Voordat men het door had de spits van de ploeg van trainer Roy Rowinkel er al een hattrick inliggen (binnen tien minuten). Totaal maakte Korssen zeven treffers voor de rust en nog drie in de tweede helft in een wedstrijd die Kolping Boys met 17-1 won.

Wat de prestatie nog unieker maakt is dat Korssen zijn vorige vijf goals van dit seizoen wist te maken op 16 oktober 2021 in de uitwedstrijd tegen...jawel, Meervogels '31 in een toen met 1-7 gewonnen duel. Of het de spits dit seizoen nog gaat lukken om ook tegen andere tegenstanders te scoren zal moeten blijken. De huidige nummer zes van de 4e Klasse A heeft daarvoor nog acht wedstrijden te gaan.