REGIO – Tegen Hollandia T slaagde Egmondia er niet in om punten te pakken. De Egmonders leden een 1-3 nederlaag. In de vierde klasse boekte VV Bergen een nipte overwinning op laagvlieger Nieuwe Niedorp.

Egmondia – Hollandia T 1-3
In eigen huis verloor Egmondia na een 0-1 ruststand met 1-3 van Hollandia T. De Egmonders kwamen via Marc Min in de tweede helft langszij, maar zagen de bezoekers uiteindelijk uitlopen naar de 1-3 eindstand.

Doordat concurrent VIOS W wist te winnen zakt de Egmondse ploeg naar de elfde plaats. De voorsprong op de gevreesde twaalfde plaats bedraagt met nog drie wedstrijden te gaan drie punten.

Nieuwe Niedorp – VV Bergen 1-2
Op bezoek bij Nieuwe Niedorp won VV Bergen een moeizaam duel. “We waren niet geconcentreerd in onze aanname en passing, waardoor er veel onrust was in met name de eerste helft”, zei Lars Kraakman na afloop. “Door effectiever te zijn in de afronding moeten we een wedstrijd eerder in het slot gooien.”

Via Kraakman kwam de ploeg uit Bergen op een 0-1 voorsprong, waarna Dennis Visscher de tweede treffer voor zijn rekening nam. In het vervolg incasseerde het de 1-2, maar de winst was voor VV Bergen.