SCHERMERHORN - 14 December is het zover ,dan mogen deze vechters van Team Aussie hun prestaties in de ring tonen bij het Wereldwijd bekende Enfusion Event.

Dat deze sportfanaten zijn uitgenodigd om deel te nemen aan dit grootse gala hebben zij geheel te danken aan hun dagelijkse inzet en motivatie maar uiteraard ook door hun prestaties in het verleden. Dit zijn de gezichten van onze jongens uit de wijk ,Mootje komt uit Kooimeer, Frans uit Oud-Overdie en Bilal uit Overdie. Zij presteren niet op alleen school naar behoren maar vinden daarnaast , dag in dag uit de kracht en het doorzettingsvermogen om steeds opnieuw die kickbokshandschoenen te pakken en te bouwen aan hun toekomst.

Mootje en Bilal zijn pas 4 jaar geleden gestart bij No Limit nadat het Trefpunt al 2 jaar geopend was en onder leiding van Aussie en Marja maatschappelijke sportlessen ging faciliteren in Overdie. Frans is zelfs nog iets later aangesloten bij het team ,hij kwam al met wat meer ervaring binnen lopen. Samen zijn deze jonge atleten, na een relatief korte tijd ,nu al goed voor maar liefst 8 officiële Champions titels waaronder 4 Nederlandse-3 Europese- en 1 Wereldtitel . Ervaren coach en trainer Aussie heeft voor elke vechter een persoonlijk wedstrijdplan uitgewerkt dat zij al weken aan het voorbereiden zijn.

Wanneer je op dit hoge niveau een sport beoefend wil je zo min mogelijk aan het toeval overlaten en staat ons team van professionele coaches, trainers en begeleiders klaar om samen naar die ene belangrijke datum toe te werken. De datum is 14 December, zet het in je agenda want deze jongens kunnen jou support goed gebruiken in Schermerhorn.