ALKMAAR - Mohamed Ahmed een jongen van 19 jaar, opgegroeid in Overdie Alkmaar. Een jongen met een droom ,met maar 1 doel voor ogen en dat is ooit naam maken in de kickbokswereld.

In 2015 stapte Mohamed (beter bekend als Mootje MK in de buurt) voor het eerst bij het Trefpunt No Limit binnen en meteen wist hij, dit is wat ik wil ,dit is waar ik in ga uitblinken en waar de mensen mij straks van gaan kennen.

En dat heeft hij afgelopen weekend waargemaakt!

Lhoucine Ouzgni en Marja van Huffel de begeleiders van de jongeren van trefpunt No limit en Team Aussie zijn vanaf dag 1 serieus met Mootje aan de slag gegaan en dit is zeker niet onopgemerkt gebleven. Dat mootje MK over talent beschikt waarmee hij nog hoge ogen zou gaan gooien hadden zij al snel in de gaten en zo werd dan ook een persoonlijk trainingsplan voor hem opgezet.

Op 11 november 2017 resulteerde dat in de vraag of Mootje MK bij het kickboksgala Enfusion in Amsterdam kon vechten ,net als nog drie talenten van Team Aussie,namelijk Ismail ,Peper en Daniel. Mootje won deze wedstrijd glansrijk op punten en wat daarna volgde daar kon hij eerder alleen maar van dromen. Een dag later kreeg Mootje namelijk een uitnodiging om in Dubai te gaan vechten op 8 december, iets waar hij onmiddellijk volmondig JA op antwoorden .

Zo geschiede het dat Aussie en Mootje afgelopen week de reis naar Dubai maakte op weg naar een mooi avontuur en om dromen waar te maken.

Op vrijdag 8 December 2017 mocht Mootje MK laten zien waar hij al die tijd zo hard naartoe gewerkt had. Een keiharde wedstrijd waarbij Mootje al zijn aangeleerde technieken in praktijk mocht brengen en het zal u dan ook niet verbazen dat wederom met zijn handen in de lucht konden en de grootste winstbeker in ontvangst mocht nemen.

Van harte gefeliciteerd Mootje MK ,Team Aussie en begeleiders, wat zijn wij trots op het team, op naar nog veel meer mooie prestaties voor de toekomst!