ALKMAAR - Van zaterdag 30 april tot en met zondag 8 mei staat de meivakantie weer voor de deur. Zwembad Hoornse Vaart pakt uit met extra ruime openingstijden voor recreatieve zwemmers, een gevarieerd aquafitnessprogramma, gratis animatie op woensdag- en zaterdagmiddag, elke middag een 15-meter lange stormbaan in het 50-meterbad én voor de allerkleinsten een Experience Center in het Instructiebad. Daarnaast opent het Alkmaarse bad op vrijdag 29 april het buitenbad. Tot slot organiseert zwembad Hoornse Vaart extra zwemlessen in de meivakantie. Meer informatie over de meivakantie is te vinden op www.hoornsevaart.nl/vakantie.

Buitenbad geopend
Kinderen die van klimmen, klauteren en glijden houden kunnen hun geluk niet op, want van vrijdag 22 april tot en met zondag 1 mei ligt elke middag de 15 meter lange Obstakel Run Marine XL in het 50-meterbad en van zaterdag 30 april tot en met zondag 8 mei ligt de Water Obstakel Run in het 50-meterbad. Daarnaast is er op de woensdag- en zaterdagmiddag gratis animatie. Voor de allerkleinsten ligt van zaterdag 30 april tot en met zondag 8 mei elke dag het splinternieuwe Experience Center in het Instructiebad. Iedereen kan in de middag gezellig meedoen met de leukste spelletjes in het water waarbij er mooie prijzen te verdienen zijn. Het animatieteam staat garant voor heel veel plezier! Als klap op de vuurpijl is het buitenbad bij mooi weer geopend voor een lekkere plons. Kijk voor het hele programma in de meivakantie op www.hoornsevaart.nl/vakantie.

Extra zwemlessen
Op verschillende dagen in de meivakantie kunnen kinderen deelnemen aan de extra zwemlessen in zwembad Hoornse Vaart in Alkmaar. Op deze dagen zullen er lessen aangeboden worden voor verschillende niveaus. Iedereen – ook kinderen die geen zwemles volgen bij Alkmaar Sport – is van harte welkom om deel te nemen aan de extra zwemlessen. Meer informatie over de extra zwemlessen is te vinden via www.hoornsevaart.nl/Extrazwemlessen