ALKMAAR - Tijdens de herfstvakantie, op donderdag 25 oktober, organiseert Alkmaar Sport in samenwerking met de Rabobank Alkmaar e.o. een Meidenvoetbaldag. Van 11:00 tot 15:00 uur kunnen de meiden zich vermaken met techniektrainingen, verschillende spelelementen en een super gave gastspreker. Meiden tussen de 12 en 16 jaar oud die zin hebben in een sportieve voetbalmiddag op het sportcomplex van VV Alkmaar kunnen gezellig mee komen doen. (Robonsbosweg 10, 1816 MK Alkmaar). De toegang voor de Meidenvoetbaldag is helemaal gratis, aanmelden kan via b.sinnema@alkmaarsport.nl.

Tijdens de Meidenvoetbaldag krijgen de deelneemsters training van de speelsters en trainers van VV Alkmaar en voelen zij zich voor even een echte profvoetbalster. Daarnaast zijn er spelelementen geïntegreerd waarbij natuurlijk het voetbal centraal staat en is er een interessante gastspreker. Op deze Meidenvoetbaldag willen Alkmaar Sport en Rabobank Alkmaar e.o. er samen voor zorgen dat de speelsters zich bewuster worden van juiste eet- en drinkpatronen. Daarnaast willen de twee partijen ook een maatschappelijk doel bereiken, namelijk: het verbeteren van de cultuur van het vrouwenvoetbal binnen de traditionele voetbalverenigingen, waardoor er meer duidelijkheid en begrip ontstaat voor het vrouwenvoetbal.

Aanmelden
Wil jij je als een profvoetbalster wanen tussen de sterren van VV Alkmaar? Meld je dan aan. De toegang is helemaal gratis! Om aan te melden of voor meer informatie mail dan naar Bregje Sinnema (B.Sinnema@alkmaarsport.nl). Voor vragen kan je ook bellen naar 06-18734218.